palavre


Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

palavre
palavre
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Căutare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Ultimele subiecte
» PSORIAZIS
Ciorba pescareasca EmptyVin Oct 30, 2015 9:20 pm Scris de Admin

» Cele 7 rugi din „Tatal Nostru”
Ciorba pescareasca EmptyMar Aug 27, 2013 7:35 pm Scris de Admin

» Chakrele si activarea lor Purificarea si Echilibrarea CHAKRELOR
Ciorba pescareasca EmptyMar Aug 27, 2013 7:28 pm Scris de Admin

» VINDECATORI DIN MANASTIRI
Ciorba pescareasca EmptyMar Aug 27, 2013 7:24 pm Scris de Admin

» Zece secrete ale longevitatii despre care nu va vorbeste medicul
Ciorba pescareasca EmptyMar Aug 27, 2013 7:17 pm Scris de Admin

» METODE DE PURIFICARE A ORGANISMULUI si cateva leacuri de sezon
Ciorba pescareasca EmptyMar Aug 27, 2013 7:15 pm Scris de Admin

» Cel mai ieftin remediu natural pentru cancer şi bolile infecţioase
Ciorba pescareasca EmptyVin Noi 16, 2012 8:49 pm Scris de Admin

» Obezitate
Ciorba pescareasca EmptyVin Oct 26, 2012 3:49 am Scris de Admin

» Orzul - o planta miraculoasa
Ciorba pescareasca EmptyJoi Sept 27, 2012 9:00 pm Scris de Admin

Forum
Join turbo's empire
STIRI, VEDETE, SANATATE, Top66 Statistici Intercer 2.0 - Mai aproape de cer
Conectare

Mi-am uitat parola

TRAFIC

Ciorba pescareasca

In jos

Ciorba pescareasca Empty Ciorba pescareasca

Mesaj Scris de Admin Mar Iun 01, 2010 12:45 pm

Ingrediente
ciorba pescareasca:



500 g crap fara cap
500 g somotei
500 g
biban sau platica
400 g hamsie
250 g morcov
250 g albitura
500
g ceapa
100 ml ulei
1 kg rosii
1,5 l bors
50 ml otet
sare,
patrunjel, leustean verde




Modul de preparare a
retetei:

Se curata zarzavatul, se taie bucati subtiri si se
pune la fiert impreuna cu ceapa tocata marunt si uleiul.
Separat se
fierb hamsiile, se trec printr-o strecuratoare si se pune in oala cu
ciorba. Se fierbe borsul separat si se adauga la ciorba de peste.
Se
curata restul pestelui, se spala, se taie in bucati si se pun in oala
cu ciorba. Se lasa sa fiarba 10 minute, apoi se adauga rosiile curatate
de coaja si taiate in felii, se potriveste de sare, se acreste dupa gust
cu otet. Se mai lasa pe foc 5 minute, apoi se da oala cu ciorba
pescareasca deoparte, se presara frunzele de leusteansi patrunjel,
tocate marunt.
Admin
Admin
Admi
Admi

Mesaje : 898
Data de inscriere : 23/05/2010

http://palavre.expressforum.org

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum