Ciorba Radauteana
Pagina 1 din 1
Ciorba Radauteana
Ingrediente
ciorba radauteana:
Pentru Ciorba Radauteana:
1 kg carne de pui
(preferabil piept)
2 morcovi
2 cartofi
1/4 telina (150 g)
1
radacina de pastarnac sau 1 patrunjel
2 ardei gras
1 ceapa mare
3 galbenusuri de ou
500 ml smantana
2 -3 linguri otet
5
- 6 catei de usturoi
verdeata tocata
Modul de preparare a
retetei:
Se fierbe pieptul de pui impreuna cu legumele in 2-3
l de apa cu sare, pana cand carnea este foarte bine fiarta. Se scoate
carnea si legumele iar supa se strecoara prin tifon. Daca pieptul are
pielita sau oase, acestea se indeparteaza. Carnea se taie bucatele cat
mai mici, la fel si legumele. Se pun carnea si legumele inapoi in supa.
Cand supa fierbe, se toarna smantana batuta cu galbenusurile de ou,
amestecand repede. Se acreste cu otet, se adauga usturoiul facut mujdei
si se potriveste supa de sare. Supa radauteana se serveste fierbinte,
presarata cu verdeata tocata marunt. Ciorba Radauteana se poate prepara
si din pui sau gaina intreaga, insa este mai usor sa preparam aceasta
ciorba din piept de pui (carnea trebuie aleasa de pe oase si taiata
marunt).
ciorba radauteana:
Pentru Ciorba Radauteana:
1 kg carne de pui
(preferabil piept)
2 morcovi
2 cartofi
1/4 telina (150 g)
1
radacina de pastarnac sau 1 patrunjel
2 ardei gras
1 ceapa mare
3 galbenusuri de ou
500 ml smantana
2 -3 linguri otet
5
- 6 catei de usturoi
verdeata tocata
Modul de preparare a
retetei:
Se fierbe pieptul de pui impreuna cu legumele in 2-3
l de apa cu sare, pana cand carnea este foarte bine fiarta. Se scoate
carnea si legumele iar supa se strecoara prin tifon. Daca pieptul are
pielita sau oase, acestea se indeparteaza. Carnea se taie bucatele cat
mai mici, la fel si legumele. Se pun carnea si legumele inapoi in supa.
Cand supa fierbe, se toarna smantana batuta cu galbenusurile de ou,
amestecand repede. Se acreste cu otet, se adauga usturoiul facut mujdei
si se potriveste supa de sare. Supa radauteana se serveste fierbinte,
presarata cu verdeata tocata marunt. Ciorba Radauteana se poate prepara
si din pui sau gaina intreaga, insa este mai usor sa preparam aceasta
ciorba din piept de pui (carnea trebuie aleasa de pe oase si taiata
marunt).
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Vin Oct 30, 2015 9:20 pm Scris de Admin
» Cele 7 rugi din „Tatal Nostru”
Mar Aug 27, 2013 7:35 pm Scris de Admin
» Chakrele si activarea lor Purificarea si Echilibrarea CHAKRELOR
Mar Aug 27, 2013 7:28 pm Scris de Admin
» VINDECATORI DIN MANASTIRI
Mar Aug 27, 2013 7:24 pm Scris de Admin
» Zece secrete ale longevitatii despre care nu va vorbeste medicul
Mar Aug 27, 2013 7:17 pm Scris de Admin
» METODE DE PURIFICARE A ORGANISMULUI si cateva leacuri de sezon
Mar Aug 27, 2013 7:15 pm Scris de Admin
» Cel mai ieftin remediu natural pentru cancer şi bolile infecţioase
Vin Noi 16, 2012 8:49 pm Scris de Admin
» Obezitate
Vin Oct 26, 2012 3:49 am Scris de Admin
» Orzul - o planta miraculoasa
Joi Sept 27, 2012 9:00 pm Scris de Admin