palavre


Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

palavre
palavre
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Căutare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Ultimele subiecte
» PSORIAZIS
Sirop de portocale EmptyVin Oct 30, 2015 9:20 pm Scris de Admin

» Cele 7 rugi din „Tatal Nostru”
Sirop de portocale EmptyMar Aug 27, 2013 7:35 pm Scris de Admin

» Chakrele si activarea lor Purificarea si Echilibrarea CHAKRELOR
Sirop de portocale EmptyMar Aug 27, 2013 7:28 pm Scris de Admin

» VINDECATORI DIN MANASTIRI
Sirop de portocale EmptyMar Aug 27, 2013 7:24 pm Scris de Admin

» Zece secrete ale longevitatii despre care nu va vorbeste medicul
Sirop de portocale EmptyMar Aug 27, 2013 7:17 pm Scris de Admin

» METODE DE PURIFICARE A ORGANISMULUI si cateva leacuri de sezon
Sirop de portocale EmptyMar Aug 27, 2013 7:15 pm Scris de Admin

» Cel mai ieftin remediu natural pentru cancer şi bolile infecţioase
Sirop de portocale EmptyVin Noi 16, 2012 8:49 pm Scris de Admin

» Obezitate
Sirop de portocale EmptyVin Oct 26, 2012 3:49 am Scris de Admin

» Orzul - o planta miraculoasa
Sirop de portocale EmptyJoi Sept 27, 2012 9:00 pm Scris de Admin

Forum
Join turbo's empire
STIRI, VEDETE, SANATATE, Top66 Statistici Intercer 2.0 - Mai aproape de cer
Conectare

Mi-am uitat parola

TRAFIC

Sirop de portocale

In jos

Sirop de portocale Empty Sirop de portocale

Mesaj Scris de Admin Mar Iun 01, 2010 12:33 pm

Ingrediente sirop de
portocale:



zeama de la 3 portocale mari
zeama de la 2 lamai

1 kg zahar
1 l apa
coaja rasa de la 4 portocale.Modul de preparare a retetei:
Zaharul, zeama de lamaie si portocala, coaja de portocala se pun
intr-un castron mai mare. Peste acestea se toarna apoi apa clocotita
amestecand bine. Se acopera castronul cu un servet curat si un capac si
se lasa timp de 48 de ore avand grija sa se amestece din timp in timp.
Dupa ce zaharul s-a dizolvat complet se strecoara amestecul printr-un
tifon presand energic. Siropul obtinut se toarna apoi in sticle. Acestea
se inchid ermetic cu dopuri noi de pluta (peste care ulterior se poate
turna ceara sau smoala, ca sa tina mai bine), sau se leaga cu celofan
pus in doua si se fierb la baia marina 10-15 minute.
Admin
Admin
Admi
Admi

Mesaje : 898
Data de inscriere : 23/05/2010

http://palavre.expressforum.org

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum