Salata Caesar
Pagina 1 din 1
Salata Caesar
Ingrediente salata
caesar:
1 salata mare
180 ml ulei de masline
1 ou
30
g parmezan
40 - 50 g fileuri ansoa
200 g crutoane cu usturoi
5
- 20 ml otet de vin rosu
1 lingurita sos Worcestershire
1 catel
de usturoi
sare, 1/2 lingurita mustar, piperModul de preparare a retetei:
Pentru salata Cesar se curata salata, se spala şi se scurge bine. Se da
salata la frigider pana cand pregatim sosul.
Se combina intr-un
castron uleiul, otetul, sosul Worcestershire, sarea, mustarul, usturoiul
pisat sau tocat marunt, sucul de lamaie.
Se fierbe oul timp de 1
minut, apoi se curata de coaja şi se inglobeaza in sosul salatei Cesar,
impreuna cu fileurile de ansoa. Este mai usor sa realizam aceasta
operatiune sfaramand oul şi fileurile de ansoa cu o furculita, pe o
farfurie de portelan, şi omogenizand amestecul. Se adauga apoi acest
amestec in sosul salatei Cesar.
Se taie sau se rup frunzele de
salata. Se pune deasupra sosul, crutoanele cu aroma de usturoi şi se
amesteca. Deasupra salatei Cesar se presara parmezanul ras şi piper
proaspat macinat. Se serveste rece.
caesar:
1 salata mare
180 ml ulei de masline
1 ou
30
g parmezan
40 - 50 g fileuri ansoa
200 g crutoane cu usturoi
5
- 20 ml otet de vin rosu
1 lingurita sos Worcestershire
1 catel
de usturoi
sare, 1/2 lingurita mustar, piperModul de preparare a retetei:
Pentru salata Cesar se curata salata, se spala şi se scurge bine. Se da
salata la frigider pana cand pregatim sosul.
Se combina intr-un
castron uleiul, otetul, sosul Worcestershire, sarea, mustarul, usturoiul
pisat sau tocat marunt, sucul de lamaie.
Se fierbe oul timp de 1
minut, apoi se curata de coaja şi se inglobeaza in sosul salatei Cesar,
impreuna cu fileurile de ansoa. Este mai usor sa realizam aceasta
operatiune sfaramand oul şi fileurile de ansoa cu o furculita, pe o
farfurie de portelan, şi omogenizand amestecul. Se adauga apoi acest
amestec in sosul salatei Cesar.
Se taie sau se rup frunzele de
salata. Se pune deasupra sosul, crutoanele cu aroma de usturoi şi se
amesteca. Deasupra salatei Cesar se presara parmezanul ras şi piper
proaspat macinat. Se serveste rece.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Vin Oct 30, 2015 9:20 pm Scris de Admin
» Cele 7 rugi din „Tatal Nostru”
Mar Aug 27, 2013 7:35 pm Scris de Admin
» Chakrele si activarea lor Purificarea si Echilibrarea CHAKRELOR
Mar Aug 27, 2013 7:28 pm Scris de Admin
» VINDECATORI DIN MANASTIRI
Mar Aug 27, 2013 7:24 pm Scris de Admin
» Zece secrete ale longevitatii despre care nu va vorbeste medicul
Mar Aug 27, 2013 7:17 pm Scris de Admin
» METODE DE PURIFICARE A ORGANISMULUI si cateva leacuri de sezon
Mar Aug 27, 2013 7:15 pm Scris de Admin
» Cel mai ieftin remediu natural pentru cancer şi bolile infecţioase
Vin Noi 16, 2012 8:49 pm Scris de Admin
» Obezitate
Vin Oct 26, 2012 3:49 am Scris de Admin
» Orzul - o planta miraculoasa
Joi Sept 27, 2012 9:00 pm Scris de Admin