palavre
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Ultimele subiecte
» PSORIAZIS
Vin Oct 30, 2015 9:20 pm Scris de Admin

» Cele 7 rugi din „Tatal Nostru”
Mar Aug 27, 2013 7:35 pm Scris de Admin

» Chakrele si activarea lor Purificarea si Echilibrarea CHAKRELOR
Mar Aug 27, 2013 7:28 pm Scris de Admin

» VINDECATORI DIN MANASTIRI
Mar Aug 27, 2013 7:24 pm Scris de Admin

» Zece secrete ale longevitatii despre care nu va vorbeste medicul
Mar Aug 27, 2013 7:17 pm Scris de Admin

» METODE DE PURIFICARE A ORGANISMULUI si cateva leacuri de sezon
Mar Aug 27, 2013 7:15 pm Scris de Admin

» Cel mai ieftin remediu natural pentru cancer şi bolile infecţioase
Vin Noi 16, 2012 8:49 pm Scris de Admin

» Obezitate
Vin Oct 26, 2012 3:49 am Scris de Admin

» Orzul - o planta miraculoasa
Joi Sept 27, 2012 9:00 pm Scris de Admin

Forum
Join turbo's empire
STIRI, VEDETE, SANATATE, Top66 Statistici Intercer 2.0 - Mai aproape de cer
Conectare

Mi-am uitat parola

TRAFIC

Pizza Capriciosa

In jos

Pizza Capriciosa

Mesaj Scris de Admin la data de Mar Iun 01, 2010 12:41 pm

Ingrediente
pizza capriciosa:



Topping pizza: mozzarella, sos rosii pentru pizza,
sunca, felii de ciuperci, masline, ardei gras feliat, oregano.
Aluat
pufos de pizza: 300 g faina, 30 g unt, 150 ml lapte caldut, 25 g
drojdie, 1/2 lingurita sare, 1/2 lingurita zahar
Aluat subtire,
crocant de pizza: 200 g faina, 125 ml apa calda, 1 lingura ulei masline,
20g drojdie, 1/3 lingurita sare, 1 lingurita zahar
Sos de rosii
pentru pizza:
1 cutie de rosii in suc de rosii sau 600 g rosii
proaspete, 50 ml ulei de masline, busuioc proaspat
1-2 catei
usturoi, sare, piper, optional:1 -2 frunze de telina

Modul de preparare a
retetei:




Preparare aluat pufos de pizza: se freaca drojdia cu
zaharul, se adauga 100 ml lapte caldut, 120 g faina, se amesteca si se
lasa 15 minute la loc cald sa creasca, acoperit cu un prosop curat. Se
adauga apoi restul de lapte, oul, untul topit, faina si se framanta 5
minute. Se lasa sa creasca pana isi dubleaza volumul, intr-un lighenas
presarat cu faina si acoperit cu un prosop curat. Se ia din lighenas, se
pune pe masa presarata cu faina, se framanta un pic pentru a nu avea
bule mari de aer si se intinde cu sucitorul intr-un strat de 5-7 mm
grosime, care se aseaza in tava de pizza, unsa in prealabil cu unt.
Pizza cu aluat pufos se coace mai lent, o vom tine mai mult timp in
cuptor, dar este mai usor de preparat in cuptorul aragazului.
avatar
Admin
Admi
Admi

Mesaje : 898
Data de inscriere : 23/05/2010

http://palavre.expressforum.org

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum