palavre
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Ultimele subiecte
» PSORIAZIS
Vin Oct 30, 2015 9:20 pm Scris de Admin

» Cele 7 rugi din „Tatal Nostru”
Mar Aug 27, 2013 7:35 pm Scris de Admin

» Chakrele si activarea lor Purificarea si Echilibrarea CHAKRELOR
Mar Aug 27, 2013 7:28 pm Scris de Admin

» VINDECATORI DIN MANASTIRI
Mar Aug 27, 2013 7:24 pm Scris de Admin

» Zece secrete ale longevitatii despre care nu va vorbeste medicul
Mar Aug 27, 2013 7:17 pm Scris de Admin

» METODE DE PURIFICARE A ORGANISMULUI si cateva leacuri de sezon
Mar Aug 27, 2013 7:15 pm Scris de Admin

» Cel mai ieftin remediu natural pentru cancer şi bolile infecţioase
Vin Noi 16, 2012 8:49 pm Scris de Admin

» Obezitate
Vin Oct 26, 2012 3:49 am Scris de Admin

» Orzul - o planta miraculoasa
Joi Sept 27, 2012 9:00 pm Scris de Admin

Forum
Join turbo's empire
STIRI, VEDETE, SANATATE, Top66 Statistici Intercer 2.0 - Mai aproape de cer
Conectare

Mi-am uitat parola

TRAFIC

Rase de câini utilizate de poliţie:

In jos

Rase de câini utilizate de poliţie:

Mesaj Scris de Admin la data de Lun Oct 04, 2010 2:00 pm

CIOBĂNESC GERMAN - întruneşte toate calităţile unui câine de serviciu, utilitar sau de companie. Fidel, ataşat stăpânului, combativ, uşor de dresat, se adaptează uşor excitaţilor din mediu. Echilibrat psihic, caracterizat printr-o mobilitate bună, este pretabil oricărei specializări, fiind cea mai folosită rasă de către Poliţia Română.
*

ROTTWEILER – este un câine care degajă forţă prin simpla apariţie, este curajos, cu o personalitate puternică, agresiv când este provocat, decis, nefiind însă un câine temperamental, cu o fidelitate crescută faţă de stăpân. Este considerat cel mai bun câine de pază.*

LABRADOR RETRIVER – un câine precoce, rezistent şi dotat cu un puternic spirit familial, devotat stăpânului, cu o fire temperamentală, dornic, neobosit, cu o pasiune puternică pentru căutare, o dorinţă permanentă de mişcare. S-a remarcat datorită mirosului său extrem de dezvoltat, şi pentru că se simţea foarte bine în apă. Satisface exigenţele impuse de activitatea anti-drog. Are o excelentă reputaţie, rămânând unul din câinii cei mai loiali şi demni de încredere dintre toate rasele lumii.
*

COCKER SPANIEL - inteligent, prietenos, docil, foarte mobil, se ataşează imediat stăpânului, are un miros foarte fin şi pasionat pentru aport, este folosit pentru detectarea stupefiantelor.

*

BRAC GERMAN – rapid, zvelt, atletic, afectuos şi extrem de devotat stăpânului. Are nevoie de o mână fermă, dar nicidecum dură, pentru a fi educat. Datorită agilităţii lui, mirosului foarte fin şi calităţii de bun aportor, este dresat pentru detectarea drogurilor şi descoperirea cadavrelor umane.*

DOBERMANN - mobil, foarte iute, agil, cu un temperament vulcanic. Nu cunoaşte frica, este combativ, adaptabil la excitanţi puternici, agresivi faţă de intruşi, pretabil la orice fel de dresaj, ataşat de stăpân, singurul pe care îl recunoaşte ca superior, un protector desăvârşit, este rasa tipică pentru paza perimetrelor şi apărarea conductorului.
*

BLOODHOUND - bun urmăritor al unei piste de miros, dar o dată prada descoperită, trece rareori la atac. Este folosit cu bune rezultate în prelucrarea urmelor de miros uman.*

SETTER IRLANDEZ – energic, temperamental, jucăuş, inteligent, afectuos, companion, credincios stăpânului, este dotat cu un simţ olfactiv deosebit, fiind un câine de aret şi de aport foarte sigur. Este folosit pentru detectarea drogurilor ori descoperirea mirosului cadaveric uman.
Site realizat de Centrul de Comunicatii si Informatica din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane
avatar
Admin
Admi
Admi

Mesaje : 898
Data de inscriere : 23/05/2010

http://palavre.expressforum.org

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum