palavre
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Ultimele subiecte
» PSORIAZIS
Vin Oct 30, 2015 9:20 pm Scris de Admin

» Cele 7 rugi din „Tatal Nostru”
Mar Aug 27, 2013 7:35 pm Scris de Admin

» Chakrele si activarea lor Purificarea si Echilibrarea CHAKRELOR
Mar Aug 27, 2013 7:28 pm Scris de Admin

» VINDECATORI DIN MANASTIRI
Mar Aug 27, 2013 7:24 pm Scris de Admin

» Zece secrete ale longevitatii despre care nu va vorbeste medicul
Mar Aug 27, 2013 7:17 pm Scris de Admin

» METODE DE PURIFICARE A ORGANISMULUI si cateva leacuri de sezon
Mar Aug 27, 2013 7:15 pm Scris de Admin

» Cel mai ieftin remediu natural pentru cancer şi bolile infecţioase
Vin Noi 16, 2012 8:49 pm Scris de Admin

» Obezitate
Vin Oct 26, 2012 3:49 am Scris de Admin

» Orzul - o planta miraculoasa
Joi Sept 27, 2012 9:00 pm Scris de Admin

Forum
Join turbo's empire
STIRI, VEDETE, SANATATE, Top66 Statistici Intercer 2.0 - Mai aproape de cer
Conectare

Mi-am uitat parola

TRAFIC

Evanghelia eseniana a pacii

In jos

Evanghelia eseniana a pacii

Mesaj Scris de Admin la data de Sam Iul 10, 2010 2:00 am

ADEVÃRATUL MESAJ AL DOMNULUI IISUS HRISTOS: REGULI DE VIATÃ

ACEASTA ESTE LEGEA

Imprimati acest text si afisati-l undeva la vedere. Strãduiti-vã sã împliniti toate aceste reguli, pentru a trãi sãnãtos, în armonie cu Natura si cu Dumnezeu, pentru ca si corpul vostru sã devinã templu al spiritului vostru, iar spiritul vostru templu al lui Dumnezeu.

ALIMENTATIA
# "Nu ucideti nici oameni, nici animale, nici alimentele pe care le duceti la gurã". Mâncati numai alimente vii, cãci viata provine din viatã. Nu trebuie sã mâncati nimic din ce focul, frigul sau apa au distrus, cãci alimentele gãtite, înghetate, sau putrezite ard, îngheatã sau putrezesc, de asemenea, corpul vostru. Nu tratati alimentele cu focul mortii, care omoarã atât hrana, cât si corpurile si sufletele voastre; acesta este focul care arde în afara corpurilor voastre, care este mai cald decât sângele vostru.
# Mâncati toate fructele pomilor, grãuntele si plantele câmpurilor, laptele animalelor si mierea albinelor, care se potrivesc cel mai bine pentru hrana voastrã.
# Orice alt aliment este opera lui Satana si conduce la pãcate, boli si la moarte. (se referã la carne, ouã, icre - si toate celelalte produse de origine animalã)
# Nu mâncati niciodatã pânã la saturatie
# Greutatea hranei voastre zilnice sã fie peste 0,6 kg, dar sub 1,2 kg
# Mâncati numai de 2 ori pe zi: când Soarele este la punctul sãu culminant pe cer si a doua oarã, când apune.
# Nu amestecati multe feluri de mâncare la o masã; multumiti-vã cu douã-trei feluri.
# Nu consumati alimente aduse din tãri îndepãrtate, ci din cele produse în locul unde trãiti, cãci Dumnezeu stie bine de ce aveti nevoie si El acordã tuturor popoarelor hrana care se potriveste fiecãruia cel mai bine.
# Când mâncati gânditi-vã cã aveti deasupra voastrã pe Îngerul Aerului si dedesubt pe Îngerul Apei. Respirati profund si lent, pentru ca Îngerul Aerului sã poatã binecuvânta mesele voastre. Mestecati hrana pânã devine lichidã, ca Îngerul Apei sã intre în sânge în corpul vostru. ªi mâncati încet ca si când ati face o rugãciune.
# Nu vã asezati la masã dacã nu simtiti chemarea Îngerului Apetitului.
# Nu uitati cã a saptea zi este sfântã si consacratã lui Dumnezeu. Timp de sase zile hrãniti corpul vostru cu darurile Maicii voastre Pãmântesti, dar în cea de-a saptea zi consacrati corpul vostru Tatãlui Ceresc. Nu luati nici o hranã lumeascã, trãiti numai cu cuvântul lui Dumnezeu. În timpul acestei zile rãmâneti în compania îngerilor Domnului în împãrãtia Tatãlui Ceresc si lãsati pe îngerii lui Dumnezeu sã construiascã împãrãtia cerurilor în corpurile voastre, dupã cum, timp de sase zile voi ati lucrat în împãrãtia Maicii Pãmântesti. Nu permiteti nici unei hrane în aceastã zi sã împiedice în corpul vostru lucrarea îngerilor.

SOMNUL
# Dumnezeu vã va trimite în fiecare dimineatã pe Îngerul Soarelui pentru a vã destepta. Ascultati de îndatã apelul Tatãlui vostru Ceresc si nu vã lãsati dominati de lene, nu mai rãmâneti în patul vostru, cãci afarã vã asteaptã Îngerul Aerului si Îngerul Apei. (treziti-vã întotdeauna a rãsãritul soarelui si nu rãmâneti în pat dupã ce v-ati trezit)
# Lucrati tot timpul zilei cu îngerii Maicii Pãmântesti, iar dupã apusul soarelui, când Tatãl Ceresc vã va trimite Îngerul Somnului, dormiti si odihniti-vã, rãmâneti toatã noaptea cu acesta; atunci Tatãl Ceresc vã va trimite îngerii Sãi necunoscuti pentru a vã tine companie în tot timpul noptii; acesti îngeri necunoscuti vã vor învãta multe lucruri privind împãrãtia lui Dumnezeu, astfel când vã veti destepta dimineata veti simti în voi puterea îngerilor necunoscuti.
# Rezistati ispitelor lui Satana si nu stati treji noaptea, nici nu dormiti ziua.

REGULI GENERALE DE VIATÃ
# Nu vã bucurati de nici o bãuturã si de nici un fum care vã tin treji noaptea si vã fac sã dormiti ziua, pentru cã toate bãuturile si fumurile lui Satana sunt abominatii în ochii lui Dumnezeu.
# Nu vã prostituati nici ziua nici noaptea pentru cã prostitutia este asemenea unui trunchi a cãrui sevã a fost scursã din el, va pieri devreme si nici nu va da roade.
# Evitati tot ce este prea fierbinte sau prea rece pentru ca nici cãldura, nici frigul sã nu dãuneze corpurilor voastre.

RUGATI-VÃ
# În fiecare zi rugati-vã Tatãlui Ceresc si Maicii voastre Pãmântesti ca spiritul vostru sã devinã tot atât de perfect ca Sfântul Spirit al Tatãlui Ceresc si corpul vostru tot atât de perfect precum corpul Maicii voastre Pãmântesti.
# Rugati-vã deci astfel Tatãlui vostru Ceresc: "Tatãl nostru Carele esti în ceruri, sfinteascã-se numele Tãu. Vie împãrãtia Ta, facã-se voia Ta în cer ca si pe pãmânt. Dã-ne nouã astãzi pâinea noastrã cea de toate zilele. ªi ne iartã datoriile noastre, precum si noi iertãm datornicilor nostri. ªi nu ne duce pe noi în ispitã, ci ne izbãveste de cel rãu. Cãci ale Tale sunt în toti vecii, împãrãtia si puterea si mãrirea, amin."
# Si rugati-vã de asemenea Maici voastre pãmântesti: "Maica noastrã Pãmânteascã, sfinteascã-se numele Tãu. Vie împãrãtia Ta si fie ca voia Ta sa se facã în noi ca în Tine. Îngerii pe care îi ai în serviciul Tãu, trimite-ni-i nouã. Iartã-ne nouã pãcatele noastre, precum si noi ispãsim pãcatele noastre cãtre Tine. Nu permite ca sã cãdem pradã bolilor, ci elibereazã-ne de orice rãu. Cã ale Tale sunt Pãmântul, Corpul si Sãnãtatea. Amin."
# "Deveniti deci, adevãrati Fii ai Tatãlui vostru Ceresc si ai Maicii voastre Pãmântesti si adevãrati frati ai Fiilor Oamenilor. Pânã acum ati fost în rãzboi cu Tatãl vostru, cu Maica voastrã si cu fratii vostri, si i-ati servit lui Satana. Fie ca singura voastrã luptã sã fie împotriva lui Satana, ca el sã nu vã rãpeascã pacea. Eu vã dau pacea Maicii voastre Pãmântesti pentru corpul vostru si pacea Tatãlui Ceresc pentru spiritul vostru. Fie ca dubla lor pace sã domneascã între Fiii Oamenilor." - Domnul Isus

PACE VOUA !

Salutati-vã în acest mod unii pe altii , ca în corpul vostru sã coboare pacea Maicii voastre Pãmântesti si în spiritul vostru pacea Tatãlui Ceresc. Numai atunci veti trãi în pace între voi, cãci împãrãtia lui Dumnezeu va fi în voi.
avatar
Admin
Admi
Admi

Mesaje : 898
Data de inscriere : 23/05/2010

http://palavre.expressforum.org

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum