palavre
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Ultimele subiecte
» PSORIAZIS
Vin Oct 30, 2015 9:20 pm Scris de Admin

» Cele 7 rugi din „Tatal Nostru”
Mar Aug 27, 2013 7:35 pm Scris de Admin

» Chakrele si activarea lor Purificarea si Echilibrarea CHAKRELOR
Mar Aug 27, 2013 7:28 pm Scris de Admin

» VINDECATORI DIN MANASTIRI
Mar Aug 27, 2013 7:24 pm Scris de Admin

» Zece secrete ale longevitatii despre care nu va vorbeste medicul
Mar Aug 27, 2013 7:17 pm Scris de Admin

» METODE DE PURIFICARE A ORGANISMULUI si cateva leacuri de sezon
Mar Aug 27, 2013 7:15 pm Scris de Admin

» Cel mai ieftin remediu natural pentru cancer şi bolile infecţioase
Vin Noi 16, 2012 8:49 pm Scris de Admin

» Obezitate
Vin Oct 26, 2012 3:49 am Scris de Admin

» Orzul - o planta miraculoasa
Joi Sept 27, 2012 9:00 pm Scris de Admin

Forum
Join turbo's empire
STIRI, VEDETE, SANATATE, Top66 Statistici Intercer 2.0 - Mai aproape de cer
Conectare

Mi-am uitat parola

TRAFIC

Descoperirea din Bucegi

In jos

Descoperirea din Bucegi

Mesaj Scris de Admin la data de Mar Mai 25, 2010 12:36 am

publicat la 24 Martie 2005

Sursa http://aim.webalias.com/


"Viitor cu cap de mort" uimeste mai ales prin revelarea unor realitati nebanuite, care ne invita catre domeniile enigmatice ale vietii si civilizatiei umane.

În vara anului 2003, într-o zona neumblata din muntii Bucegi, echipa Departamentului Zero (o sectiune ultrasecreta a Serviciului Român de Informatii – SRI), a facut o descoperire epocala care ar putea schimba complet destinul omenirii.

Presiunile diplomatice colosale venite din partea Statelor Unite ale Americii asupra Guvernului României pentru a nu divulga aceasta descoperire lumii întregi au condus la o întelegere temporara între cele doua state si la o inedita colaborare de ordin stiintific si militar în cadrul echipei speciale care a plecat în Marea Expeditie. Implicatiile sunt însa mult mai complexe, datorita amestecului brutal al Ordinului Ocult al Iluminatilor care a urmarit sa preia controlul atât asupra locatiei descoperirii, cât si asupra expeditiei româno-americane.

Expert în studierea si cercetarea fenomenelor stranii si totodata conducatorul unor operatiuni de importanta strategica exceptionala pentru statul Român, Cezar Brad este eroul evenimentelor socante care s-au petrecut în Muntii Bucegi, dar si a celor doua întâlniri memorabile cu un reprezentant de frunte al Iluminatilor, membru al grupului Bilderberg.

Intentia autorului (Radu Cinamar) a fost aceea de a exprima simplu si concis anumite fapte si evenimente de o importanta covârsitoare pentru poporul român pentru ca deja exista semnale si dovezi ca o otrava ascunsa tinde sa macine constiinta si sufletul neamului românesc. Si nu este singurul pentru ca aceeasi parere e sustinuta de multe alte persoane cu functii înalte în administratie, economie, cultura si biserica. Radu Cinamar ne informeaza despre o parte din cel mai mare secret de stat din România care poate fi cel mai teribil secret de pe planeta. Demersul autorului este recunoscut chiar din prima pagina, si anume anihilarea zidului gros al disimularii, tainuirii si minciunii întretinute de factorii de raspundere si de interesele oculte ale anumitor organizatii si persoane din tara si din afara ei.

Teleportare sau disparitii misterioase în muntii Buzaului

În 1981 Departamentul Zero, care, desi face parte din SRI, are o activitate mai mult sau mai putin independenta, a fost solicitat sa intervina într-o zona muntoasa, la Întorsura Buzaului. Zona era foarte retrasa si aproape nelocuita. Doi frati alpinisti se antrenau escaladând o stânca înalta si relativ izolata din masivul muntos, cu pereti abrupti. Unul dintre ei a urcat pâna pe la trei sferturi din înaltimea stâncii, unde a observat niste semne bizare sapate în piatra si aproape erodate de timp. Când a ajuns sus, pe platforma îngusta a stâncii, s-a aplecat si a ridicat un obiect ciudat de culoare galbena care semana cu un lant, dar în clipa urmatoare a disparut brusc sub privirea inmarmurita a fratelui sau care se afla jos, la baza stâncii. A fost alertata Militia, au fost anuntati parintii, aflati la Braila. Initial, autoritatile l-au banuit, pe cel care i-a chemat, ca le ascunde adevarul. Însa tatal fratilor, fost alpinist, a escaladat si el stânca, a ridicat obiectul, si a disparut instantaneu în fata a mai mult de zece martori.

Au sosit imediat la fata locului mai multi ofiteri de Securitate de la Bucuresti, care au anuntat DZ în aceeasi seara. Zona a fost izolata de o echipa militara pe o distanta de o suta de metri în jurul stâncii. Reprezentantii unei alte Directii din Securitate s-au ocupat cu dezinformarea satenilor si linistirea martorilor oculari.

În zilele urmatoare un elicopter a fost folosit pentru a cerceta de sus stânca respectiva. Obiectul era un gen de pârghie ancorata în piatra stâncii. Nu se stie cine, cum, si de ce a facut-o. Scrierea de pe stânca a ramas necunoscuta. Semnele pareau foarte vechi. Lipsiti de experienta si presati de panica creata, cei responsabili au dinamitat stânca. Dar în locul ei a continuat sa ramâna un contur straveziu de culoare verde deschis, ca un abur usor. Dupa câteva zile însa, a disparut si el, definitiv.

O confirmare a acestor evenimente (descrise de Radu Cinamar în cartea sa, aparuta în vara anului 2004) o gasim chiar într-un cotidian (ziarul Ziarul) unde se relateaza pe larg despre misterioasele disparitii. Iata un citat semnificativ: "O prima referire la astfel de disparitii face Dan Fodor, în Monitorul de Iasi. El relateaza despre doi braileni (sursa reporterului i-a cerut sa nu le dezvaluie numele), care, în anul 1980, au plecat spre catunul Nucu, dar, într-un loc numit "La Tâharie", unul dintre ei s-a gândit sa faca o urcare pe una dintre stâncile cu forme ciudate din zona. Folosind echipamente de alpinism, tânarul a urcat pâna în vârf, de unde a strigat la prietenul sau: "Uite ce am gasit!". S-a aplecat, a ridicat ceva ce parea a fi un lant metalic si... a disparut. O vreme, cel ramas jos a asteptat ca prietenul sau sa termine cu glumele, apoi s-a convins ca s-a întâmplat ceva cumplit. L-a anuntat pe fratele disparutului, care a sosit din Braila cu o echipa de zece insi, câtiva dintre ei lucrând în Ministerul de Interne. Chiar fratele disparutului a urcat pe stânca. A gasit si el lantul metalic, pe care l-a ridicat si... a disparut si el. Nimeni n-a mai îndraznit sa repete "figura". Cei doi frati, cautati în zadar prin împrejurimi, n-au mai aparut niciodata."

În primavara anului 1990, Cezar Brad a fost numit director tehnic al DZ, iar în 1992 au fost clarificate raporturile dintre DZ si Presedintia României. Seful statului a ordonat subordonarea totala si politizarea DZ; însa Cezar i-a prezentat câteva din realitatile socante care au fost descoperite de-a lungul timpului si implicatiile lor enorme în stabilitatea tarii, astfel încât buimaceala Presedintelui a facut loc unui acord asemanator celui vechi, în care DZ este cvasi-independent.

Un Bilderberg în România

În mai 2003, Cezar a primit vizita unui personaj important, pentru o discutie în particular; solicitarea întrevederii a venit prin intermediul SRI, ca urmare a unei interventii guvernamentale. Persoana era cetatean strain, însa cunostea România si vorbea foarte bine limba româna. SRI stia doar ca facea parte dintr-o loja masonica foarte importanta din Italia, ca detine un înalt rang nobiliar si ca are o mare putere de influenta financiara în România. Probabil ca relatiile sale politice erau, de asemenea, foarte sus-puse din moment ce a reusit sa penetreze zidul SRI-ului si sa ajunga pâna la structura DZ. Cezar marturiseste ca percepea un fel de greutate si presiune nelamurita care se corela cu aceasta persoana. El a realizat atunci, pentru prima data, natura întrevederii: o lupta dificila, pentru ca simtea deja radiatia grea a acelui om, ca un nor neplacut care îl învaluia si îi ascundea adevaratele intentii. Pentru aceasta întâlnire, Cezar s-a pregatit temeinic, izolându-se într-o camera si intrând într-o stare de meditatie profunda, pentru a afla mai multe despre persoana respectiva.

Asa cum apa sub forma de aburi poate fi transformata, prin scaderea temperaturii, în gheata, tot la fel, analogic vorbind, se petrece si cu informatia, care ajunge sa se concretizeze în planul fizic, pornind de la cel mai înalt plan, al ideilor. Mediul în care subzista ideile este eterul subtil universal, însa acesta nu este eterul la care face apel stiinta contemporana. Din aceasta realitate subtila, din acest plan al ideilor provin toate lucrurile si fenomenele, toate gândurile, materia de orice tip si absolut orice se concretizeaza cu nume si forma în planul fizic.

În stadiul ei primar, informatia este o anumita forma de energie vibratorie, specifica fiecarui aspect în parte. Pentru a cunoaste ceva anume, este suficient sa accesezi informatia pe nivelui ei propriu de vibratie, care face parte din oceanul nesfârsit al frecventelor de vibratie energetica din eterul universal. Asta e cel mai dificil de realizat, pentru ca este necesar sa ai nivelul de constiinta adecvat eterului subtil universal, si în plus, sa ai capacitatea de a selecta cu mare acuratete din multitudinea de frecvente de vibratie, pe aceea care te intereseaza.

O minte focalizata, bine pregatita si purificata de gânduri vicioase si parazite are puterea de a ajunge pâna la nivelul eterului universal. Adevarata arta consta în selectarea corecta a frecventei de vibratie particulara pe care o cauti, la fel ca atunci când vrei sa prinzi un post de radio si misti cursorul pe scala de frecvente a aparatului. Totul este rezonanta. Rezonanta între tine, ca receptor de informatie, si aspectul de interes, ca emitator al informatiei. Evident, toate astea implica un antrenament adecvat si perseverent, dar rezultatele sunt pe masura. Este necesara insa o lunga perioada de practica intensa, care implica în primul rând elevarea deosebita a constiintei. Dar sa revenim la personajul straniu.

Un elicopter al SRI l-a adus pe acest domn, înalt, îmbracat cu un costum negru si tinuta eleganta, dar trufasa. Avea un baston cu mâner de fildes si încrustatii de aur. Fata lui exprima duritate, iar ochii verzi aveau un efect straniu, radiind o raceala neobisnuita. S-a prezentat sub numele de senior Massini. Era foarte sigur pe el si crea impresia unei persoane care obisnuia sa dea ordine. Era unul dintre venerabilii de frunte ale celei mai importante loja masonice din Europa si facea parte din cea mai influenta organizatie masonica la nivel mondial: Grupul Bilderberg.

O invitatie ce nu poate fi refuzata

Massini a intrat direct în subiect spunând ca oamenii sunt de doua feluri: cei care pot fi manipulati si condusi (marea majoritate), si ceilalti – care au anumite virtuti si o personalitate puternica. Venerabilul a precizat ca grupul pe care îl reprezinta face parte din cel mai înalt ordin masonic si ca este foarte interesat de rezultatul discutiei. Cezar a adaugat ca stie unele aspecte legate de francmasonerie: organizatia e strict ierarhizata dupa modelul piramidal, are ritualuri de initiere foarte ascunse iar intentiile sale adevarate sunt secrete si total necunoscute pentru marea majoritate a oamenilor. Massini a recunoscut ca este Maestru în cea mai puternica loja masonica din lume, si ca acest fapt trebuie sa ramâna un secret bine pazit pentru cei mai multi.

Grupul Bilderberg nu este propriu-zis o loja, ci înseamna mult mai mult decât atât. În lojele obisnuite exista o ierarhizare în treizeci si trei de grade, cu criterii bine stabilite, însa aceste loja reprezinta un fel de fatada pentru cei din exterior. Adevarata putere depaseste cu mult cel de-al treizeci si treilea grad ierarhic. Massini l-a invitat pe Cezar sa se alature grupului, lasându-l sa înteleaga ca va avea multe avantaje. Veberabilul Massini manifesta o mare putere vitala si o forta psihica neobisnuita, în contrast cu vârsta respectabila pe care o avea. Din pacate, radiatia lui subtila – prin care el era oricând capabil sa domine oamenii obisnuiti, slabi sau labili fizic ori psihic – era centrata în jurul unui imens orgoliu, a arogantei si a sentimentului de superioritate asupra celorlalti.

Massini a spus ca a solicitat întrevederea cu Cezar prin puterea si relatiile pe care le detine, deoarece îi cunoaste fortele si capacitatile de actiune ale lui Cezar, recunoscând ca pretuieste foarte mult aceste lucruri, mai ales daca Cezar va servi interesele grupului. La întrebarea lui Cezar despre scopul principal pentru care îl invita sa faca parte din grupul Bilderberg, Massini a replicat rece ca el – Cezar – nu se afla în pozitia de a alege, si ca nu i-a propus sa intre în grupul Bilderberg, ci într-una din cele mai înalte loji masonice mondiale, imediat subordonata grupului Bilderberg. A încheiat spunând ca nu are alta posibilitate decât de a accepta colaborarea cu ei. Cezar s-a hotarât sa însele vigilenta seniorului, si sub masca acceptarii propunerii, sa afle cât mai multe despre culisele masoneriei mondiale. Massini a început:

Initierea în secretele puterii

"Venerabilii nostri maestri din trecut au avut o viziune mareata, de ansamblu, asupra situatiei finale, care acum este foarte aproape. Ei nu s-au lacomit la interese meschine, egoiste, ci au dorit sa întareasca bazele masoneriei, adaptând de-a lungul timpului principiile ei directoare în conformitate cu specificul evolutiei umane. De ce s-ar fi îngrijit doar de ei si de familiile lor? Oricum aveau cei mai multi bani, cele mai multe bogatii si cele mai bune conditii de trai. Nu legasera între ei juramântul de a se ajuta si sprijini reciproc la nevoie? Ei au fost adevaratii arhitecti care au initiat si stabilit principiile dupa care functioneaza sistemul social actual. Legat de acesti arhitecti care au conceput întregul plan înca de acum câteva mii de ani, nu-ti pot dezvalui mai multe deoarece este un secret teribil pe care nici cei din grupul Bilderberg nu îl cunosc cu totii. La vârful ierarhiei noastre se afla numai descendenti pe linie regala din arbori genealogici de sute si mii de ani. Suntem foarte atenti pentru a nu ne amesteca cu celelalte rase. Este vorba de familiile regale din Europa si de marii bancheri de la sfârsitul Evului Mediu. Ei au sesizat ca viata comunitara se bazeaza pe conducere."

"Exista astfel doua grupe: marea masa a poporului sau gloata, si elita conducatoare care se straduia sa mentina bunul mers al turmei de oi. Pe aceasta constatare simpla s-a bazat întregul lor plan. Pentru ca mereu au existat interese antagonice, opuse, între cele doua grupuri, lucrurile trebuiau aranjate în asa fel încât aceste interese contrare sa nu dispara niciodata complet, adica sa nu existe niciodata pace adevarata între oameni. Pentru asta s-au servit prin diferite metode ambele grupuri, însa fara ca ele sa cunoasca acest lucru. Iluminatii nostri au împins iscusinta si abilitatea unor astfel de uneltiri pâna la perfectiunea de a merge cu câte un picior în fiecare dintre cele doua barci, si totusi sa nu cada niciodata în apa!"
avatar
Admin
Admi
Admi

Mesaje : 898
Data de inscriere : 23/05/2010

http://palavre.expressforum.org

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum