Rulouri cu legume
Pagina 1 din 1
Rulouri cu legume
Cine a spus ca mancarea fara carne este anosta nu a gustat aceste apetisante rulouri.
4 portii; Gata in 40 min
Ingrediente:
* 200 g branza feta, sfaramata
* 100 g rosii uscate, din conserva
* 300 g ardei copti, bine scursi, taiati fasii
* 3 linguri patrunjel, proaspat tocat
* 8 foi de aluat fraged
* ½ lingura ulei de masline
* 1 ceapa rosie, tocata fin
* 2 lingurite praf de usturoi
* 250 g linte
* 50 g pesmet
* Ulei pentru uns foile
Mod de preparare:
pasul 1. Preincalzeste cuptorul la semnul 5/190˚ C. Incinge uleiul intr-o tigaie, caleste ceapa si usturoiul timp de 5 minute, pana se inmoaie. Pune legumele calite intr-un castron si amesteca-le cu lintea bine fiarta, branza feta, tomatele uscate, pesmetul, ardeii copti si patrunjelul tocat.
pasul 2. Unge o foaie de aluat fraged cu putin ulei, apoi pune deasupra o alta foaie. In mijlocul foii, toarna cu o lingura un sfert din compozitie. Impatureste marginile foii de aluat, apoi ruleaza. Unge cu putin ulei, da la cuptor si coace aprox. 25 minute, pana se rumeneste. Serveste cu patrunjel proaspat tocat.
4 portii; Gata in 40 min
Ingrediente:
* 200 g branza feta, sfaramata
* 100 g rosii uscate, din conserva
* 300 g ardei copti, bine scursi, taiati fasii
* 3 linguri patrunjel, proaspat tocat
* 8 foi de aluat fraged
* ½ lingura ulei de masline
* 1 ceapa rosie, tocata fin
* 2 lingurite praf de usturoi
* 250 g linte
* 50 g pesmet
* Ulei pentru uns foile
Mod de preparare:
pasul 1. Preincalzeste cuptorul la semnul 5/190˚ C. Incinge uleiul intr-o tigaie, caleste ceapa si usturoiul timp de 5 minute, pana se inmoaie. Pune legumele calite intr-un castron si amesteca-le cu lintea bine fiarta, branza feta, tomatele uscate, pesmetul, ardeii copti si patrunjelul tocat.
pasul 2. Unge o foaie de aluat fraged cu putin ulei, apoi pune deasupra o alta foaie. In mijlocul foii, toarna cu o lingura un sfert din compozitie. Impatureste marginile foii de aluat, apoi ruleaza. Unge cu putin ulei, da la cuptor si coace aprox. 25 minute, pana se rumeneste. Serveste cu patrunjel proaspat tocat.
Subiecte similare
» Cure cu legume
» Cartofi si legume coapte, cu sunca
» Măşti din fructe şi legume pentru ten
» Dezintoxicati-va cu legume si fructe specifice primaverii
» Cartofi si legume coapte, cu sunca
» Măşti din fructe şi legume pentru ten
» Dezintoxicati-va cu legume si fructe specifice primaverii
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Vin Oct 30, 2015 9:20 pm Scris de Admin
» Cele 7 rugi din „Tatal Nostru”
Mar Aug 27, 2013 7:35 pm Scris de Admin
» Chakrele si activarea lor Purificarea si Echilibrarea CHAKRELOR
Mar Aug 27, 2013 7:28 pm Scris de Admin
» VINDECATORI DIN MANASTIRI
Mar Aug 27, 2013 7:24 pm Scris de Admin
» Zece secrete ale longevitatii despre care nu va vorbeste medicul
Mar Aug 27, 2013 7:17 pm Scris de Admin
» METODE DE PURIFICARE A ORGANISMULUI si cateva leacuri de sezon
Mar Aug 27, 2013 7:15 pm Scris de Admin
» Cel mai ieftin remediu natural pentru cancer şi bolile infecţioase
Vin Noi 16, 2012 8:49 pm Scris de Admin
» Obezitate
Vin Oct 26, 2012 3:49 am Scris de Admin
» Orzul - o planta miraculoasa
Joi Sept 27, 2012 9:00 pm Scris de Admin